Installationer

Vi utför installationer med hög kvalitet där säkerheten är i fokus. God säkerhet ger dig maximal trygghet i hemmet. Installationer vi gör är allt från mindre renoveringar av kök, badrum, villor – till större omfattande renoveringar, felsökningar och nyproduktion.

Behörigheter och certifikat

Ljussättning

Vi arbetar mycket med att få till de lilla extra gällande belysning. Vi gör installationer där belysningen får en annan betydelse. Vi plockar fram rätt belysning, med rätt placeringar och rätt armatur. Diskret ljus som ger ett effektfullt utseende. Vad vill du belysa, vad vill du få fram för effekter i rummet och vilken mängd ljus? Vi har svaren på dessa frågor. I samarbete med ljusdesigners från Hide-a-lite erbjuder vi ljussättning till just ert projekt, helt kostnadsfritt.

Luftvärmepumpar

Luftvärmepump och ac aggregat är en annan kategori som vi jobbar mycket med. Varje år installerar vi flertal luftvärmepumpar samt ac aggregat. Så väl som sommarstugan till permanenta boende. Är certifierade via INCERT och går utbildningar löpande. Dra ner er värmeförbrukning på vintern och lyxa till det med skön kyla en varm sommardag med våra luftvärmepumpar från Mitsubishi. Erbjuder kostnadsfria besök där vi kollar och ger förslag på vad som passar just er, utifrån era förutsättningar.

Pooler / Spa bad

Varje år installerar vi pooler och spa bad. Har flera samarbeten med leverantörer samt kompetenta poolbyggare. Kompletta installationer med en god finish.

Billaddare

Tekniken rullar på, därför gör vi likadant. Vi installerar alla typer av ladd boxar. Att ladda din bil via ett vanligt eluttag är inte säkert eller effektivt. Ladd box med rätt typ av jordfelsbrytare, rätt typ av elektronik ger dig en trygg och snabb laddning. Vi installerar många ladd boxar varje år, där Easeeboxen är den vanligast. Komplett och bra ladd box som vi varmt rekommenderar. 

Övriga installationer

Andra exempel på installationer vi är duktiga och erfarna på:
Golvvärme med certifierade montörer, smarta hemlösningar, Plejd, centralbyten, installation av jordfelsbrytare. kontor och lager, trädgårdsinstallation, utemiljö lösningar, butiker, lantbruk, mm.

leverantörer

Här är några av våra största leverantörer.